G5 light

Suva çimentoje me EPS kokrriza

Aplikimi

– Suva me bazë çimentoje me EPS grain.

– Për suvatimin e mureve and tavaneve, në hapësira të jashtme and të brendshme.

– Përdorim në fasada, bodrume, banjo, dhoma, etj.

– E adaptueshme për të gjitha llojet e bazamenteve si tulla apo blloqe të pjekura argjili, blloqe betoni apo gëlqeror, etj.

-Hidhet me dorë ose me makinë.

– Para përdorimit në vende nga betoni and gas betoni duhet të përdoret lëng lidhës ose ngjitës PEVALIT-G2.

Parametrat teknik

-Kokrrizimi: Prej 0-1.5 mm.

-Trashësia e shtresës: Prej 1cm deri 4 cm.

-Dendësia e masës së thatë të papërpunuar: 1050/1250 kg/m³

-Koeficienti i përshkueshmërisë nga avulli: ca.23.

-Norma: MKC EN 998-1/Kop: 2006.

-Fortësia ndaj presionit (pas 28 ditësh): CS II, ca. 3.2 N/mm².

-Qëllimi dhe thithja e ujit: GP, W0.

-Temperaturat për punim: +5°C - +30°C

-Përzierja me ujë: Me rreth 7.2 l/25kg

-Ngjyra e materialit: Gri

-Paketimi: 25 kg.

-Afati i magazinimit: Në paketim origjinal 12muaj, në depo pa lagështi.